Welkom in Skagenpoort

Welkom op de website van nieuwbouwplan Skagenpoort in Almere Poort. Binnenkort start de verkoop van deze 13 bijzondere appartementen, die zijn gelegen op de hoek van de Skandinaviëkade en de Finlandstraat.

Aan de andere kant van het IJ-meer. Met over het water zicht op Waterland, IJ-burg en Muiden. De voordelen van een nieuwe stad, uitstekend bus- en treinvervoer, wegen afgestemd op het moderne autogebruik, wandel- en fietspaden, parken, strand en bos, winkels, scholen, sportmogelijkheden voor binnen en buiten. Een stad waar je gemakkelijk aansluiting vindt, iedereen is nieuw, contacten worden snel gelegd. Een omgeving met een oude geschiedenis, van nederzettingen van voor de jaartelling en wrakken van schepen die ten onder gingen in de Zuiderzee.

Skagenpoort, op de hoek van de Skandinaviëkade en de Finlandstraat, sluit de noordpunt van het Europakwartier af. De auto’s staan overdekt onder de appartementen. Met lift en trap zijn de appartementen bereikbaar. Vandaar kijkt men wijds uit over de omgeving.

Heeft u interesse in één van de appartementen? Schrijf u dan nu in middels het contactformulier!